In vertrouwen op weg naar de bevalling


Lieve, mooie jij,

 

Wat leuk dat je interesse hebt in “In vertrouwen op weg naar de bevalling".

 

Ik gun het je ontzettend om vertrouwen te voelen tijdens je zwangerschap. Ik gun het je vertrouwen te voelen op weg naar, maar zeker ook tijdens je bevalling. Ik gun het je te ont-dekken wat jouw unieke bevalwensen zijn en te leren voelen dat je hiervoor mag en kunt gaan staan. Ik gun het je om je tijdens je zwangerschap te verbinden met het wonder dat groeit in jouw buik. Ik gun je een positieve bevalervaring. En ik hoop dat jij jezelf dit ook gunt! Zie "In vertrouwen op weg naar de bevalling" als een cadeautje aan jezelf en jouw kindje.


"In vertrouwen op weg naar de bevalling" inspireert je de afdaling te maken van je hoofd naar je lijf, te luisteren naar het gefluister van je hart, en te gaan staan voor je unieke bevalwensen.

 

Het aanbod "In vertrouwen op weg naar de bevalling" is divers. 

Je kunt kiezen voor wat bij jou past: kort en krachtig, of langdurig en grondig. Je bent welkom alleen, of in groepsverband, in mijn praktijk of bij jou thuis.

 

Wil jij écht de tijd nemen bewust stil te staan bij je zwangerschap? Veelvuldig momenten van ont-spanning en verbinding met je kindje ervaren? Een diepgaand gevoel van kracht en vertrouwen ten opzichte van je bevalling beleven? Ga dan voor langdurig en grondig en meld je aan voor de Acht weekse ont-dekkingsreis

 

Wil jij bewust stil staan bij je zwangerschap? Momenten van ont-spanning beleven? Een gevoel van kracht en vertrouwen ten opzichte van je bevalling ervaren? Maar voel je onvoldoende ruimte hier acht weken lang tijd voor vrij te maken, meld je dán aan voor de Vier weekse ont-dekkingreis

 

Wil jij bewust stil staan bij je bevalling? Handvatten aangereikt krijgen die bijdragen aan een positieve bevalervaring? En houd jij van kort en krachtig? Dan is het Eendaags avontuur iets voor jou! 

 

Het kan natuurlijk zijn dat jij al voor of ook na jouw acht- of vier weekse ont-dekkingreis behoefte voelt om een vast moment van ont-spanning in jouw week in te roosteren. 

Dit kan! Voor meer informatie ga naar: Ontspannende ont-moetingen

 

Zie jij op tegen je bevalling door een negatieve eerdere bevalervaring of doordat je spanning in je bekkengebied ervaart? Voel je dan welkom voor een Helende ont-moeting

 

 

Ik ontmoet je graag!

 

                                      

 

 

Zo licht als een veertje

Contact:
Bongertpad 41
6905 VV Zevenaar
info@zolichtalseenveertje.nl          0615475743