Helende ont-moeting


Zie jij op tegen je bevalling door een negatieve eerdere bevalervaring of doordat  je spanning in je bekkengebied ervaart? Voel je welkom voor een Helende ont-moeting. 

 

Heb jij een negatief gevoel overgehouden aan een eerdere bevalling en voel je het verlangen deze ervaring een plek te geven? Dan ben je van harte welkom voor een helende ont-moeting. Met verschillende soorten oefeningen, afhankelijk van hoe jouw ervaring is geweest, beginnen we samen aan een helende reis. 

Jouw bevalervaring is belangrijk! Hoe je terugkijkt op je bevalling, zit hem niet in de geboorte zelf, maar in jouw persoonlijke gevoel omtrent deze grote gebeurtenis. Dus óók wanneer jouw bevalling "objectief" gezien ideaal was, kan het een negatieve ervaring voor je zijn geweest. 

 

Ook wanneer je een gespannen relatie hebt met je bekkengebied (bijvoorbeeld door nare ervaringen/trauma's, vaginisme, of schaamte) kan een helende ont-moeting, waarin we met  verschillende soorten oefeningen aan de slag gaan, je helpen ontspanning terug te brengen in dit gebied. 

 

De vorm van onze ont-moeting ontstaat afgestemd op jouw ervaring, jouw behoeften en het moment. Dit kan bijvoorbeeld een goed gesprek zijn in combinatie met lichaamswerk, ademhalingsoefeningen of een visualisatie. 

 

Wanneer je na deze helende ont-moeting(en) ook deelneemt aan "In vertrouwen op weg naar de bevalling", wat natuurlijk een aanrader is, ontvang je 10% korting op je inschrijving.

 

Ben je niet opnieuw in verwachting, maar voel je eveneens het verlangen jouw bevalervaring een plek te geven? Ook dan ben je welkom voor een helende ont-moeting. 

 

De kosten voor een helende ont-moeting bedragen: €45,- (1,5 - 2 uur)

 

Direct een afspraak plannen? Bel, sms of mail naar 0615475743 / info@zolichtalseenveertje.nl

Ook wanneer je vragen of twijfels hebt, neem dan gerust contact met me op. 

 

Ik ontmoet je graag!

 

 

 

Nieuws, tips en inspiratie rondom bewust bevallen ontvangen? Schrijf je, onder aan de pagina, in voor de nieuwsbrief!

Zo licht als een veertje

Contact:
Bongertpad 41
6905 VV Zevenaar
info@zolichtalseenveertje.nl          0615475743