Over mij


Ik ben Sanne-Marieke, 31 jaar, getrouwd met Roel en moeder van Lieve en Fedde. 

Natuurlijk ben ik meer dan alleen partner en moeder. Ik ben een levensgenieter, een natuurliefhebber, ik houd van zingen en dansen, ik houd ervan om de stilte op te zoeken, bij mezelf naar binnen te keren en te voelen, te voelen wat mijn lijf nodig heeft en wat mijn hart mij ingeeft. Het is overigens wél een uitdaging te blijven wie ik ten diepste ben, want in de drukte van de dag is de weg naar mijn hoofd snel gevonden.

 

Tijdens mijn zwangerschappen stond ik in mijn kracht! Beide keren begeleidde ik mezelf richting de bevalling door middel van allerlei ontspanningsoefeningen. Eveneens verdiepte ik me in de zielskant van zwangerschap en bevallen. Ik voelde vertrouwen, vertrouwen in de natuur én in mijn lichaam! Natuurlijk kwam ik onderweg ook onzekerheden en angsten tegen en werd zo iedere keer uitgedaagd opnieuw de weg te vinden naar mijn gevoel. Daar aangekomen ervoer ik steeds weer dat hele sterke gevoel van kracht en vertrouwen. 

 

En daar was het moment dat onze wondertjes zich aandienden! Beide keren heb ik de magie van bevallen mogen ervaren. Ik keerde naar binnen, vertrouwde op de wijsheid van mijn lichaam en volgde haar. Om mij heen heerste een sfeer van rust en vertrouwen, mijn wensen werden gerespecteerd en ik voelde me gesteund door wie ik om mij heen had.

 

In vertrouwen op weg naar de bevalling, dát gevoel wil ik doorgeven aan andere vrouwen!  Mijn missie is: Meer vrouwen in hun kracht te laten staan tijdens de bevalling. 

 

Hoe je mij tijdens onze ont-moetingen zult leren kennen:

Ik ben een gevoelige vrouw, een intense belever. Mijn sensitiviteit helpt mij in te voelen, en af te stemmen op wat jij nodig hebt. Door af te stemmen op hetgeen waaraan behoefte is, zal iedere ont-moeting een ont-moeting op maat zijn.

Ik bied veiligheid en vertrouwen, waardoor je je thuis zult voelen in het contact en durft te openen. Je kunt met alles, maar dan ook echt met alles wat je voelt bij mij terecht, niets is mij te gek. Ik ben oprecht, open en toon me kwetsbaar. Ik weet te raken en laat me raken. Vanuit dit pure contact kunnen de mooiste verbindingen ontstaan! 

Ik ga met hart en ziel op in "In vertrouwen op weg naar de bevalling", de liefde voor wat ik doe zul je tijdens elke ont-moeting voelen! 

 

De inspiratie ont-moetingen vinden plaats in mijn praktijkruimte, een "bijzonder plekje". Het is een lichte, met liefdevolle aandacht ingerichte ruimte. Deelnemen aan "Vol vertrouwen op weg naar de bevalling" zal mede hierdoor dan ook voelen als een soort uitje waarop je jezelf trakteert. 

 

   

 

 

 

 

Nieuws, tips en inspiratie rondom bewust bevallen ontvangen? Schrijf je, onder aan de pagina, in voor de nieuwsbrief!

Zo licht als een veertje

Contact:
Bongertpad 41
6905 VV Zevenaar
info@zolichtalseenveertje.nl          0615475743