Vier weekse ont-dekkingreis


De Vierweekse ont-dekkingsreis "In vertrouwen op weg naar de bevalling" is een korte, maar krachtige reis die jou vertrouwen, rust en ont-spanning biedt tijdens je zwangerschap, en die jou tools aanreikt om tijdens je bevalling in je kracht te kunnen staan. 

 

Deze ont-dekkingsreis zal vier weken duren. Tijdens drie inspiratie-ont-moetingen gaan we aan de slag met verschillende soorten oefeningen. Je kunt hierbij denken aan ont-spanningsoefeningen (lichaamsoefeningen, ademhalingsoefeningen, meditaties en visualisaties), maar ook aan oefeningen om met onzekerheid of angst rondom je zwangerschap en bevalling om te gaan. Hiernaast zullen we inspirerende gesprekken voeren, gesprekken die jou helpen ont-dekken welke unieke wensen jij hebt rondom je bevalling.

 

Door herhaling van de oefeningen tijdens onze ont-moetingen zal je je deze steeds meer eigen maken en ervaren welke oefeningen jou(w lichaam) het best helpen om zo snel mogelijk en diep te ontspannen. Je zult ont-dekken wat bij jou past en welke oefeningen je mee wilt nemen naar je bevalling. 

 

We sluiten de reeks ont-moetingen af met een workshop “Bevalposter maken”. Op A3 formaat maak je een collage van jouw wensen, inspirerende afbeeldingen, helpende teksten en in te zetten oefeningen. Een inspirerende poster die jou tijdens je bevalling kan helpen herinneren aan wat je hebt ont-dekt tijdens je zwangerschapsreis.

 

De ont-moetingen vinden plaats in groepjes van maximaal 4 vrouwen, om zo een intieme en veilige sfeer te creëren waarin voldoende ruimte is voor verbinding, diepgang en ieder individu. Er bestaat ook een mogelijkheid deel te nemen aan individuele sessies, op die manier kunnen we nóg weer een laagje dieper. 

 

Tijdens iedere bijeenkomst is er water, thee en wat lekkers. Ik voorzie in yogamatjes, meditatiepoefjes, meditatiestoelen en lekkere warme dekens. Natuurlijk zorg ik ook voor mooie materialen voor het maken van je bevalposter.

Waar je zelf voor mag zorgen is lekker zittende kleding en eventueel voor een paar warme sokken.

 

De inspiratie-ont-moetingen duren twee uur en vinden plaats op mijn werkdagen: dinsdag, vrijdag en zaterdag. In overleg zijn er ook andere momenten mogelijk. Neem hiervoor contact met me op door te mailen, bellen of te smsen. 

Het kan voorkomen dat ont-moetingen uitlopen, dit zal tot maximaal een half uur zijn.

Voor de afsluitende workshop “Bevalposter maken” reserveren we iets meer tijd, namelijk drie uur.

 

Je kunt starten met deze ont-dekkingsreis wanneer je tussen de 26 en 30 weken in verwachting bent. Ben je al langer dan 30 weken zwanger, en wil je toch graag deelnemen? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar welke mogelijkheden er zijn. 

 

De kosten van de zwangerschapscursus “In vertrouwen op weg naar de bevalling” bedragen €159,95. Meld je direct aan door contact met me op te nemen: 0615475743 / info@zolichtalseenveertje.nl 

 

Dus:

  • Je start wanneer je tussen de 26 en 30 weken in verwachting bent. 
  • 4 bijeenkomsten: 3 inspiratie-ont-moetingen en 1 workshop bevalposter maken.
  • 2 uur durende ont-moetingen, 3 uur durende workshop.
  • Kennismakingsprijs €159,95
  • Trek gemakkelijke kleding aan en neem dikke sokken mee.

 

Reis je mee met mij?

Ik ontmoet je graag!

 

 

 

Nieuws, tips en inspiratie rondom bewust bevallen ontvangen? Schrijf je, onder aan de pagina, in voor de nieuwsbrief!

Zo licht als een veertje

Contact:
Bongertpad 41
6905 VV Zevenaar
info@zolichtalseenveertje.nl          0615475743